De Goudse Schouwburg presenteert eigen ‘Dinner Show’

Gouda – De Goudse Schouwburg gaat in september van start met een nieuw avondvullend entertainmentconcept op de zaterdagavond: Club DGS. Elke editie heeft andere hoofdgasten en een eigen thema. De reeks wordt afgesloten met een speciale Rainbow editie, als aftrap van de activiteiten van de Goudse Regenboogweek.

MUZIEK, DINER & ENTERTAINMENT
Bezoekers nemen plaats aan een eigen tafel op het toneel van de grote zaal en laten zich verrassen door heerlijke gerechten of BorrelBites, afgewisseld met muzikale, theatrale acts. De hoofdgast treedt meerdere keren op en daar omheen zorgen de gastheren van Club DGS voor muzikaal entertainment, met later op de avond alle ruimte voor verzoeknummers.

De eerste editie is op zaterdag 5 september en staat in het teken van de jazz. Hoofdgast van deze avond is zanger/trompettist Michael Varekamp. Hij stond eerder zeer succesvol in De Goudse Schouwburg met programma’s over Miles Davis, Louis Armstrong en Billie Holliday. Daarnaast trok hij vorige jaar volle zalen met de voorstelling Swingin’ in New Orleans.

PROGRAMMAOVERZICHT

05 sept.           Jazz                            Michael Varekamp e.a.
19 sept.           Crooners                     Frank In Person e.a.
26 sept.           Classical Light Francis van Broekhuizen e.a.
03 okt.             Rainbow

TICKETS
Tickets zijn te koop via www.goudseschouwburg.nl, telefonisch via 0182-513750 of bij de Tickets & Servicebalie van De Goudse Schouwburg aan de Boelekade 67.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl