‘De Binnenstad’ magazine officieel gelanceerd

Senèn Arias van deGouda snijdt de 'Binnenstad taart' aan

Gouda – Stipt om 18.00 uur was het zo ver. De presentatie van de Binnenstad magazine bij de Gouda Cheese Experience. Onder grote belangstelling van ondernemers uit de binnenstad werd het magazine gepresenteerd op een echte kaasmanier. Er kwam een kaasboer met een kar vol met magazines in enorme grote klompen aanlopen. Kort er na werd een een taart gesneden met daarop de cover van het Binnenstad magazine.

De Binnenstad magazine is een initiatief van het Samenwerkende Ondernemersverenigingen Gouda (SOG) en deGouda. In het binnenstad magazine staan prachtige verhalen over de mooiste attracties van Gouda zoals de Sint-Janskerk, Museum Gouda, de Warenmarkt en de Gouda Cheese Experience. Ook staan bijna alle binnenstad ondernemers in die hun eigen verhaal vertellen.

Grote bedrijven zoals Vergeer Kaas en FrieslandCampina vertellen over hoe mooi zij Gouda vinden en waarom zij investeren in de kaasstad van de wereld.

De Binnenstad magazine wordt vanaf woensdag 15 juli huis-aan-huis verspreid. Ook kan je ze vinden in alle supermarkten in Gouda.

Kersverse kinderburgemeester Ruben Mourik kreeg het eerste exemplaar.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl