Continuïteit VVV Gouda gewaarborgd

Gouda – Organisatiebureau Grand Canyon heeft de afgelopen jaren voor gemeente Gouda de operationele VVV taken uitgevoerd. Het is Grand Canyon gelukt om een doorstart te maken na het faillissement. Dat betekent dat de VVV taken door Grand Canyon, via de nieuwe BV Grand Canyon Events, uitgevoerd kunnen worden. Hiermee blijven banen en de jarenlange kennis en ervaring van de VVV Gouda medewerkers behouden.

Voor de gemeente Gouda stond steeds het belang voorop van het behoud van de banen van de VVV medewerkers en het voortzetten van de toeristische dienstverlening door VVV Gouda. Zo wordt het belang van Gouda als gastvrije stad voor bezoekers en toeristen geborgd. Voor de gemeente was dit een eis voor akkoord met de contractsovername.

Wethouder Thierry van Vugt (Toerisme, Recreatie) reageert verheugd: “Ik ben heel blij dat Grand Canyon deze doorstart heeft kunnen bewerkstelligen. Met hun kennis en ervaring kunnen zij de taken van VVV Gouda met een constante hoge kwaliteit ook komende tijd blijven uitvoeren. Ik ben blij dat de medewerkers van Grand Canyon, juist in deze lastige coronatijd, goed nieuws hebben gekregen dat zij aan de slag kunnen blijven.”

VVV Gouda is gevestigd in de Goudse Waag. Op dit moment is de VVV geopend van woensdag tot en met zondag van 10 tot 15 uur. Telefonisch is VVV Gouda 7 dagen per week bereikbaar.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl