Isala Theater in Capelle ‘gewoon’ open voor publiek

Capelle – In Gouda is de Goudse Schouwburg de komende weken gesloten. Niet opgelegd door de overheid maar een eigen keuze. In Capelle aan den IJssel is het Isala Theater wel open, dat schrijft Capelle Nieuws op haar website.

Ondanks de maatregelen die dinsdag 13 oktober werden aangekondigd gaan er nog een aantal voorstellingen door, wel met een maximum aantal van 30 personen.

Zo’n 5 dagen nadat het Isala Theater het goede nieuws ontving dat zij een ontheffing hadden gekregen van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond om meer dan 30 personen te mogen ontvangen, gaat die ontheffing weer in rook op. In de persconferentie van dinsdag 13 oktober maakte premier Mark Rutte bekend dat er vanaf nu geen uitzonderingen meer gelden voor het maximum van 30 personen.

Theathershows en films waar er maximaal 30 personen bij aanwezig mogen zijn gaan wel door. Het theater heeft daarnaast extra maatregelen genomen. “Er mogen maximaal vier personen naast elkaar zitten, na afloop dient u het theater helaas direct te verlaten en alle medewerkers van het Isala dragen nu een mondkapje. We adviseren u dringend ook een mondkapje te dragen bij binnenkomst in ons theater en deze te dragen zolang u door ons theater loopt”, aldus het theater op zijn website.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl