V.V. Groeneweg Zevenhuizen heeft weer een nieuw Jeugdbestuur

Foto: V.V. Groeneweg

Zevenhuizen – Net voor de Coronacrisis zijn er een aantal brainstormsessies geweest over de toekomst van V.V. Groeneweg, daaruit kwam naar voren dat er weer een basis voor een goed werkend jeugdbestuur was en als je wilt dat zaken binnen een voetbalvereniging goed geregeld worden dan mag een jeugdbestuur niet ontbreken, aldus Rishi Autar, de nieuwe voorzitter van het jeugdbestuur.

Tijdens een nog te plannen algemene ledenvergadering zullen ze zich persoonlijk voorstellen, maar vanwege de Coronacrisis doen ze het nu al digitaal. 

Rishi Autar (Voorzitter)
ik ben 41 jaar. Ik heb 2 zoontjes, Noah van 9 jaar en Nikhil van 12 jaar. Noah voetbalt in de JO11-2 waar ik ook de leider van ben. Ik ben getrouwd met Sunita, wij wonen inmiddels 12 jaar in Zevenhuizen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Kwaliteitsmanager bij een vleesverwerkingsbedrijf dit doe ik al ruim 12 jaar met veel plezier.

Irene Bakker (Wedstrijdzaken en administratie)
50 jaar jong en moeder van 3 kinderen (25, 22 en 12). De oudste zoon Robin voetbalt in Groeneweg zondag 1 en Bas de jongste in de JO15. Nog steeds niet getrouwd maar wel samenwonend met Jan Dogterom (trainer van de JO11). Werkzaam als administratief medewerkster bij Voorbrood Meubelen in Zevenhuizen. Al jaren vrijwilliger bij Groeneweg in verschillende functies (bar, lief en leed, coördinator kabouters en JO7, administratie jeugd, bestuurskamer dienst op zondag etc.)

Wijnand Alkemade (Schakel tussen leiders, trainers en de club)
Samen met Fenna woon ik in Zevenhuizen waar ik zelf geboren en getogen ben. Ik ben 31 jaar oud en leerkracht in het basisonderwijs. Na 8 jaar werkzaam te zijn geweest in Rotterdam -west zal ik komend jaar werkzaam zijn op het Koningskwartier te Zevenhuizen. Zelf voetbal ik in het 3e van Groeneweg en ben de afgelopen jaren leider geweest van verschillende jeugdelftallen. Verder kennen veel kinderen mij van de Heino kampen.  Uiteraard ben ik supporter van Feyenoord maar bovenal fan van v.v. Groeneweg. 

Saskia Spierings (Communicatie – leden en ouders)
Ik ben de moeder van Tobias Houwing. Hij speelt dit seizoen, 2019-2020, in de JO13-2. Tobias is nu 6 jaar lid bij Groeneweg. Mijn man Sander en ik vinden voetbal allebei een mooie sport. Naast supporter van Tobias, zijn wij allebei al jaren Feyenoordfans.

Vanaf 1998 werk ik in het basisonderwijs. Eerst 10 jaar als leerkracht op een Montessorischool in Rotterdam Noord, daarna 10 jaar als intern begeleider en zorgcoördinator en sinds 2 jaar ben ik directeur op een school voor speciaal basisonderwijs in Rotterdam IJsselmonde.

Het Jeugdbestuur ziet hun rol in het monitoren van alle mooie zaken die er al zijn en daarnaast het opzetten van nieuwe doelen, activiteiten voor de vereniging samen met de jeugd en hun ouders. Daarnaast is het goed om duidelijke verwachtingen uit te spreken binnen de vereniging, zodat iedereen weet hoe het werkt. Voor de jeugd zijn ze bezig een duidelijke visie te formuleren, zodat die als kapstok kan fungeren voor het verdere beleid, doelen, regels en afspraken binnen de vereniging. Ze hebben de wens om voor de jeugd meer te bieden dan alleen een plek waar je traint en voetbalwedstrijden speelt. Veel kinderen hebben mooie sociale contacten met elkaar opgebouwd, V.V. Groeneweg kan hier qua activiteiten een bredere rol in hebben.

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl