Willy van der Dussen ontvangt een gouden insigne

Zuidplas – Afgelopen donderdag heeft de Zonnenbloem hun Algemene Ledenvergadering gehad waarbij zij twee nieuwe bestuursleden konden voorstellen aan de leden. Dit zijn Hetty Bruins die de portefeuille activiteiten oppakt en Liesbeth van den Boogaart die als bestuurslid bezoekwerk erbij komt. 
”De bijeenkomst was verder erg belangrijk omdat we 5 jubilarissen in ons midden hadden. Willy van der Dussen die al 40 jaar als vrijwilliger bij de Zonnebloem is betrokken kreeg hiervoor een gouden insigne en een mooie bos bloemen” vertelt Alex Wijnhold van de Zonnenbloem.
Zoals zij aangaf: “Het is een mooie invulling van de vrije tijd. Ook besef je altijd weer dat het zo belangrijk is voor onze deelnemers dat er iemand is die contact met ze heeft en zo nu en dan met ze op stap gaat. Zeker in deze tijd waar het niet meer zo vanzelfsprekend is dat mensen naar elkaar omkijken.”
De overige jubilarissen kregen ook een onderscheiding van de Zonnebloem voor hun 10-jarig en 25-jarige lidmaatschap met bijbehorende bloemen van de afdeling.
Na de vergadering was er alle gelegenheid om de jubilarissen te feliciteren onder het genot van een glaasje wijn of limonade.