Waar zijn onze kranten?

Lancering magazine “Dichtbij het Nieuws” groot succes

Zuidplas – Op woensdag 24 juni werd het magazine “Dichtbij het Nieuws” gelanceerd in de gemeente Zuidplas. Een verrassing voor de inwoners van Moerkapelle, Zevenhuizen, Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel.

Bij alle supermarkten in Zuidplas en enkele andere lokale topwinkels zag het nieuwe magazine “Dichtbij het Nieuws’ het daglicht. Nu ,een week later, blijkt het een groot succes. Bijna alle 10.000 kranten zijn meegenomen. Op nog enkele plekken in Zuidplas kun je dit unieke eerste exemplaar bemachtigen. “We hebben honderden reacties op de redactie ontvangen van inwoners uit de dorpen, overweldigend”, aldus Senèn Arias, redacteur en vormgever bij het nieuwe magazine. Blijkbaar is er behoefte aan vrije journalistiek.

“Dichtbij het Nieuws” pakte gelijk groot uit met een dubbelinterview tussen de burgemeester van Gouda en Zuidplas. Het doel van het magazine is verbinden, lokaal en in de regio.

Om niet overal lege vakken te hebben zijn er nog een aantal extra kranten gedrukt die vandaag en morgen worden verspreid Ga hiervoor naar jouw lokale supermarkt en/of winkelcentrum

En komende woensdag 8 juli verschijnt alweer de volgende editie van “Dichtbij het Nieuws” in Zuidplas.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl