Veertien Koninklijke onderscheidingen tijdens Lintjesregen 2022

Zuidplas – Burgemeester Han Weber heeft vandaag de traditionele ‘lintjes’ ter gelegenheid van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning in de raadzaal van het gemeentehuis uitgereikt. Op dinsdag 26 april 2021 zijn veertien inwoners met een smoesje naar het gemeentehuis gelokt en verrast met een Koninklijke onderscheiding en een toespraak van de burgemeester.

Achtereenvolgens zijn mevrouw (Agnes) van der Aa, mevrouw (Truus) Burger-den Haag, echtpaar (Cor en Greet) de Haan-Pronk, mevrouw (Jeannine) den Hollander-van Haaren, de heer (Johan) Knoester, mevrouw (Jannie) Reijm-Bos, mevrouw (Annelies) van Soomeren, mevrouw (Lenie)van ’t Wout-Verbeek, mevrouw (Ineke) Vroegindeweij-van den Ham, de heer (Hans) Klijn, mevrouw (Maaike) Pieterse-Palsgraaf, mevrouw (Agatha) de Wilde-Pols en de heer (Dirk) Verstoep benoemd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Naast de versierselen ontvingen de gedecoreerden een oranje bos bloemen en Zuidplas Waterfles met oranje draagring cadeau.

Gedecoreerdenbijeenkomst
In de middag sloten de net gehuldigde gedecoreerden aan bij de Gedecoreerdenbijeenkomst in het Van der Valk Hotel te Nieuwerkerk aan den IJssel, waar alle gedecoreerden in de gemeente Zuidplas voor zijn uitgenodigd.

Ook iemand voordragen voor een lintje? Kijk voor meer informatie op www.zuidplas.nl > Koninklijke onderscheidingen