Varen, varen over de Rottemeren

Varen in een sloep, wie wil dat nou niet! En niet zomaar een sloep, maar de SWKGroep Sloep. Kinderen van IJsselkids Kinderopvang zijn in de boot gestapt en hebben een prachtige dag beleefd op het water van de Rottemeren. En niet alleen zij, alle organisaties die onder de SWKGroep vallen zijn van harte welkom om aan boord te stappen.

Schip ahoy!
Zwemvest aan, wachten tot de sloep is aangemeerd en aan boord gaan… laat het avontuur beginnen! En een avontuur is het. Aan boord is er genoeg te beleven. Vogels spotten, genieten van de mooie natuur én van de vooraf meegekregen lunch. Om vervolgens aan de slag te gaan met de AvonturenBox: emmertje water scheppen, visnetje bij de hand en insecten ontdekken. Gaaf!

 SWKGroep Sloep
Alle organisaties die onder de SWKGroep vallen mogen gebruik maken van deze sloep. Op deze manier wil de SWKGroep kinderen, jongeren en collega’s een bijzondere ervaring meegeven. En wat is er nu leuker dan er even op uit op het water? En dat niet alleen. Ze kunnen deze tocht combineren met een uitje naar Outdoor Valley, suppen op het water of zoals deze kinderen genieten van een heerlijke lunch. Op avontuur over de Rottemeren!

Over IJsselkids
IJsselkids is de grootste kinderopvangorganisatie in Capelle aan den IJssel, met tevens locaties in Zevenhuizen/Moerkapelle, Moordrecht, Haastrecht, Bergambacht en Stolwijk. Wij bieden alle opvangsoorten aan kinderen van 0 tot en met 13 jaar in de vorm van peuteropvang, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. IJsselkids is een belevenis voor ieder kind. IJsselkids stelt het kind centraal en vindt kinderparticipatie  belangrijk. Zij werkt in haar rol als pedagogisch deskundige op het gebied van kinderopvang sinds jaar en dag intensief samen met scholen en andere belangrijke partners. Samen met de partners wordt de verantwoordelijkheid genomen voor het ontwikkelen van een sluitend aanbod voor kinderen.

Wij zijn onderdeel van Stichting SWKGroep. De SWKGroep staat voor de kracht van ontwikkeling in kinderopvang, buurtwerk, onderwijs en zorg. Wij delen elkaars kennis, ervaring en netwerk en alle secundaire bedrijfsprocessen worden uit handen genomen. Daardoor kunnen wij al onze aandacht richten op de opvang van het kind.