V.V. Nieuwerkerk is trots op de promotie van meerdere selectiejeugdteams

Nieuwerkerk – Meerdere selectiejeugdteams bij V.V. Nieuwerkerk zijn gepromoveerd naar de landelijke divisie. De concept divisie- en klasse-indelingen van het zaterdag- en zondagvoetbal en het topjeugdvoetbal voor het seizoen 2020/’21 zijn door de KNVB bekendgemaakt.  

Vanwege de goede resultaten in de hoofdklasse in de afgelopen najaarscompetitie zijn er meerdere selectiejeugdteams gepromoveerd. Nog nooit speelden er zoveel jeugdteams bij v.v. Nieuwerkerk in het landelijke topjeugdvoetbal. Wat nu is bereikt, beschouwt de vereniging als een bevestiging van het gevoerde beleid en bijbehorende doelstellingen bij de jeugd. V.V. Nieuwerkerk is hier heel blij mee en ook zeer trots op. Onder leiding van de Technische Commissie hebben jeugdtrainers, spelers en begeleiding met inzet en passie ervoor gezorgd dat de teams een trede hoger gaan spelen. De komende jaren blijft de doelstelling dat ze met alle selectieteams minimaal op dit niveau spelen.

De selectieteams JO19-1, JO18-1, JO15-1 en de JO13-1 zijn gepromoveerd van de Hoofdklasse naar de Landelijke divisie. Het afgelopen seizoen speelden de JO14-1 en de JO16-1 al in deze divisies, maar door de eerste plaatsen van de JO13-1, JO15-1 en de tweede plaats van de JO19-1 in de Hoofdklasse, zijn daar nu veel teams bijgekomen. Zo gaat bijvoorbeeld de JO19-1 spelen in de 4de divisie en de JO13-1 in de 2de divisie.

Ter info: Kijk hier voor het bericht van de KNVB met daarin alle landelijke indelingen.

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl