Thorbecke (TVO), voor als je een talent voor media hebt

Nieuwerkerk – Thorbecke is dé middelbare school voor iedereen die iets met zijn of haar talent wil doen. Dat kan als je talent of interesse voor de media hebt, maar TVO ziet het breder, bijvoorbeeld: op Thorbecke lopen niet alleen de jonge voetballers van Feyenoord en Excelsior, ook is TVO de school voor talenten op het gebied van turnen, zwemmen, motorcross, kunstschaatsen en vele andere sporten. Ook (top)dansers kunnen bij het TVO hun onderwijs combineren met dans.

Thorbecke is namelijk de grootste officiële Topsport Talentschool van Nederland en vooropleidingsschool voor hbo-dans van het Lucia Marthas Institute for Performing Arts.

Talent voor Media
Duik in de spannende wereld van media, vormgeving en entertainment. In dit profiel leer je fotograferen en foto’s bewerken. Je vlogt, maakt filmpjes en games en leert 3d printen. Ook leer je programmeren en ontwikkel je journalistieke vaardigheden. Regelmatig ga je er samen met de klas op uit, bijvoorbeeld naar een filmfestival, een radiostudio of een Game-event. ​

Maak jij de foto’s op vakantie? Bedenk je betere vragen dan de presentatoren van het Jeugdjournaal? Ben jij geïnteresseerd in het maken van een website, een fotoshoot, een filmpje of een flyer? Bij het profiel media wordt mediawijsheid breed ontwikkeld en maak je gave dingen!

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl