Sport4Work gaat weer van start

Zuidplas – Op maandag 5 oktober gaat de 6de editie van Sport4Work van start. Een project speciaal voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar, die om wat voor reden dan ook op dit moment geen werk of school hebben.
 
 
In totaal duurt Sport4Work 10 weken. De eerste 6 weken bestaan uit een mooie combinatie van theorie en sport. In de ochtenden wordt er gewerkt met uitdagende theorie met als doel ‘je passie vinden’. In de middag staat er sport op het programma en wordt er gewerkt aan gezondheid, samenwerking en een frisse blik. Tijdens deze periode wordt er samen gezocht naar een werkervaringsplek waar de jongere aansluitend 4 weken kan kennismaken met een vakgebied van zijn/haar interesse. In de vorige 5 edities heeft ruim 70% van de deelnemers een stap gezet naar werk en/of school.
 
 
Maandag 31 augustus vindt de informatieavond plaats in jongerencentrum ’t Blok.  Meld je nu aan bij  Shawni Latuheru (ambulant jongerenwerker): shawni@welzijnzuidplas.nl, graag naam, e-mail en telefoonnummer doorgeven. Sport4Work is een samenwerkingsproject van Welzijn Zuidplas, Sportstichting Zuidplas, De Jonge Krijger, Rotaryclub Zuidplas en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zuidplas.
 

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl