Snoeien bosplantsoenen in Nieuwerkerk

Nieuwerkerk – Op verschillende plaatsen in Nieuwerkerk worden de bosplantsoenen gesnoeid meldt Kleurrijk Buiten. Bosplantsoen zijn groenstroken met een natuurlijk en bosachtig karakter die bestaan uit een mix van bomen, struiken en kruiden. Nu de winter ons land heeft verlaten en komend weekend de lente zijn intrede doet, is de organisatie bezig om de bosplantsoenen te snoeien, zodat ze straks weer uitbundig gaan bloeien.

Dit snoeien is nodig om ongezonde of sneller groeiende en ongewenste dominante soorten te verwijderen. Zo krijgen andere bomen en heesters meer groeiruimte en licht! Het snoeiafval wordt gelijk versnipperd, waarna als finishing touch de straat netjes wordt schoongemaakt.p verschillende plaatsen in Nieuwerkerk worden de bosplantsoenen gesnoeid.

Bosplantsoen zijn groenstroken met een natuurlijk en bosachtig karakter die bestaan uit een mix van bomen, struiken en kruiden. Dit snoeien is nodig om ongezonde of sneller groeiende en ongewenste dominante soorten te verwijderen. Zo krijgen andere bomen en heesters meer groeiruimte en licht! Het snoeiafval wordt gelijk versnipperd, waarna als finishing touch de straat netjes wordt schoongemaakt.