SAZ zoekt vrijwilligers en ideeën

Zuidplas – Gelukkig worden de Coronamaatregelen langzaam verder afgebouwd en kunnen we de activiteiten voor onze leden weer worden opgestart. SAZ Zuidplas wilt echter meer activiteiten gaan opstarten in Nieuwerkerk maar ook in Zevenhuizen, Moordrecht en Moerkapelle.

”Sinds kort hebben ook daar een Repaircafé kunnen openen, maar we willen meer….” zegt Joke Noordijk van SAZ Zuidplas

Senioren Actief Zuidplas is dé vereniging in de gemeente Zuidplas voor en door senioren. Hun visie is “het leven van senioren aangenamer maken”. De vereniging biedt een breed aanbod van recreatieve ontspanning en inspanning via diverse sport- en bewegingsactiviteiten. Daarnaast zetten zij in om inwoners te ondersteunen, die geen sociaal netwerk hebben waar ze op terug kunnen vallen.

”Onze Vervoer, Klusjes en Consulenten activiteiten zijn voor heel Zuidplas beschikbaar en we kunnen zeker meer chauffeurs, planners en klus enthousiastelingen gebruiken om dit nog verder uit te breiden.
Deze bestaande vacatures (ook voor bestuurlijke functies en taken) staan op onze eigen site en op de V.I.P. site.”

Heb je echter een idee en tijd voor het opstarten van een activiteit en wordt dit nu niet aangeboden in je naaste omgeving, laat het dan de SAZ weten en wellicht kunnen zij dit samen tot stand brengen.

”We hebben een bijvoorbeeld wel een breicafé in Nieuwerkerk en Zevenhuizen, echter nog niet in Moordrecht en Moerkapelle. Het opstarten van een activiteit bijvoorbeeld samen te kaarten, wandelen of fotograferen kan een gezellige wekelijkse mogelijkheid zijn om nieuwe contacten te leggen.
We nodigen u dan ook uit om contact op te nemen met onze secretaris voor meer informatie en kijk ook eens rond op onze site www.sazuidplas.nl.”