Nederlands model en televisiepresentatrice Monique Sluyter te gast bij Dichtbij

Zuidplas – Deze zaterdag is Nederlands model en televisiepresentatrice Monique Sluyter live te gast bij Beautycase op Dichtbij 106.9FM.

Sluyter werd op haar 18e jaar ontdekt tijdens een miss-wedstrijd. Ze verhuisde naar Milaan, waar ze als ballerina optrad in een Italiaans televisieprogramma. Later werd ze assistente van de presentator Umberto Smaila in het erotische programma Colpo Grosso, dat in verschillende landen werd uitgezonden onder de titel Tutti Frutti. In de door de Duitse RTL uitgezonden versie van Tutti Frutti was ze de eerste twee seizoenen een van de vaste assistentes van presentator Hugo Egon Balder. Deze versie wordt nog (anno 2009) uitgezonden in 35 landen, waaronder Japan.

In 1992 begon Sluyter bij de Nederlandse omroep Veronica met een eigen televisieprogramma, Erotica. Ze werd al snel gevraagd door Playboy Nederland (viermaal) en ook voor Playboy USA maakte ze een special met huisfotograaf Arny Freytag voor “Entertainment Tonight”. Door Hugh Hefner werd ze in The Playboy Mansion USA uitgenodigd en tevens was ze te zien op Playboy TV.

Met John Ewbank produceerde ze in 1991 haar eerste single “I Want Your Body” als het danceproject Nymphomania. Het nummer kwam in de Amerikaanse en Japanse hitlijsten, en ontving goud.[1] Het lied was ook te horen in de film True Romance van Quentin Tarantino.

Verder speelde ze een rol in de film Langer Licht van regisseur David Lammers, die in 2006 in première ging. Ook was ze even te zien in Deuce Bigalow: European Gigolo (2005) en Daisy (2008) van Andrew Lau, een bekende Koreaanse regisseur.

Vanaf 2009 is ze directrice van haar modellenbureau Monique Sluyter Models in Amsterdam. Daarnaast werkte ze mee aan diverse commercials, tv-producties en films, zoals Sterren Springen op Zaterdag, Koning Voetbal, Alles mag op zaterdag, Echt Waar?!, Celblok H en Beyond Sleep.

 Monique schuift aan bij Roberto Dresia en Joop Gard Passchier vanaf 11.00 uur.

Kijk en luister mee via DichtbijhetNieuws.nl, 106.9FM of DAB+

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl