Muziekles in Zuidplas start weer op na de zomer, nu inschrijven!

Nieuwerkerk – MOZ-Art Zuidplas roept op om alvast in te schrijven voor muziekles in het seizoen 2020-2021. Het nieuwe seizoen start op 7 september. Nu inschrijven geeft de mogelijkheid om tijdig een plekje te reserveren in het rooster van de docenten. Voor meer informatie zie link

MOZ-Art verzorgt in Zuidplas muziek- en dansonderwijs voor iedereen die dat wil van 0 tot 80 jaar. Jonge kinderen beginnen al of niet samen met een ouder/verzorger aan een cursus kennismaken met muziek (Muziek op Schoot, Muziek met Peuters en Kleuterdans).

De core business van de stichting is het verzorgen van instrumentaal en vocaal onderwijs. Daarnaast krijgen leerlingen de mogelijkheid om naast de instrumentale of vocale les in ensembles, orkesten of een popband te spelen.

MOZ-Art werkt samen met muziekverenigingen en koren. Verder vindt er geregeld overleg plaats met andere organisaties die zich met cultuur bezighouden in de gemeente Zuidplas, zoals Theater Swanla, de Bibliotheek, de Historische Vereniging Nieuwerkerk, het TVO (Thorbecke Voortgezet Onderwijs) en het Comenius College.

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl