Mobiel Media Lab politie op het Raadhuisplein

Nieuwerkerk – Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen van de politie waarin u welkom bent om mee te denken met de politie. Elke dag staat de truck op een andere plaats in Nederland en dit keer was het de beurt aan Nieuwerkerk aan den IJssel.

Naast het verstrekken van informatie en brochures over allerlei onderwerpen waarmee mensen te maken kunnen krijgen. En daarnaast waren er interactieve filmpjes, waarbij op basis van de eerst gemaakte keuzes er steeds een andere afloop van de filmpjes was.

Het Mobiel Media Lab is tevens een onderzoeksruimte. De politie vraagt hier uw mening over de communicatiemiddelen die de politie gebruikt. Denk aan Politie.nl, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter).

Onze eigen wijkagenten en handhavers waren in de truck aanwezig, zodat mensen ook lokaal bekende gezichten zien en onder het genot van een kopje koffie kennis konden maken. Ook burgemeester Han Weber kwam een kijkje nemen bij het Mobiel Media Lab en liet zich ook uitgebreid voorlichten.

Voor wie het Mobiel Media Lab heeft gemist, komende week is de truck nog steeds in onze regio en staat hij 4 dagen in Waddinxveen.