Marjolein Meijers treedt vanwege corona twee keer op

Nieuwerkerk – Zoals bekend, mogen er vanwege coronamaatregelen niet meer dan 30 mensen in een horecaruimte. Zo ook in De Kas in de Beeldentuin van Leefgoed de Olifant.
Dit zou inhouden dat er minder mensen dan kaarten zijn verkocht naar de uitverkochte theaterdinervoorstelling van cabarettière Marjolein Meijers op zaterdag 17 oktober kunnen. Gelukkig kwam de oplossing snel: Marjolein Meijers speelt de voorstelling nu ook ’s middags, zodat een aantal mensen die geboekt hadden voor de avond nu eerder terecht kunnen voor een matineevoorstelling met aansluitend een diner in Restaurant & terras De Dames. Een voordeel is dat er 20 kaarten meer beschikbaar komen voor de voorstelling. De bezoekers aan de matinee kunnen vooraf een gratis bezoekje brengen aan de gerenommeerde Beeldentuin.
Tickets voor de matinee die om 16.00 uur begint, inclusief het aansluitende 4-gangendiner zijn verkrijgbaar voor € 47,50 via Leefgoed.nl
Leefgoed de Olifant vindt u aan de Groenendijk 325 tussen de markante werkhaven op Ver-Hitland en Park Hitland in Nieuwerkerk aan den IJssel, op een steenworp van Capelle aan den IJssel. De Beeldentuin blijft langer open dan gepland, zodat u er tot en met zondag 1 november nog terecht kunt van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Parkeren is gratis en e-bikers kunnen er hun fiets opladen.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl