Krantje lezen en printen in de Bibliotheek

Zuidplas – Na zaterdag 26 juni mag er weer meer van de overheid en dus mag De Bibliotheek De Groene Venen de deuren verder openen. Het krantje lezen aan de tafel met een kopje koffie of iets printen op de publieke pc’s; het is dan weer mogelijk.

Vanaf maandag zijn klanten in de ochtend welkom tijdens de leen- en leesuren om boeken te lenen en in te leveren. Dit zijn uren zonder medewerker, dus alleen zelfservice. Kijk op de website voor deze tijden die per vestiging anders kunnen zijn. Wil je iets printen op onze publieke pc, de mail lezen of gebruik maken van onze gratis databanken zoals Delpher of de Uittrekselbank? Ook dit is vanaf maandag weer mogelijk. Kom gezellig een kopje koffie of thee drinken en lees rustig je krantje in de horeca. Voor deze plekken dien je nog wel een digitale  gezondheidscheckverklaring in te vullen.

Voor het bezoek aan de Bibliotheek zelf is dit niet meer nodig na zaterdag. Nog een leuke bijkomstigheid, de mondkapjes zijn dan niet meer verplicht. Wel blijft het houden van de 1,5 meter afstand van anderen voor iedereen zijn/haar veiligheid.

Let op! In de zomervakantie gelden er op sommige locaties weer aparte openingstijden. Ook deze vind je terug op de website en in de locatie.