Gewijzigde openingstijden gemeentehuis

Zuidplas – Met ingang van donderdag 12 november gelden er aangepaste openingstijden in het gemeentehuis in Nieuwerkerk aan den IJssel.

De maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan raken ook de gemeente Zuidplas. ”Wij vragen u daarom om zoveel als mogelijk online via de website en via mail zaken met ons te doen” meldt de gemeente op hun website.

Balie en receptie

De klantenbalies zijn geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur en op dinsdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur.
Dit is uitsluitend voor dringende zaken. Het maken van een afspraak kan nu alleen tijdelijk telefonisch en niet via de website.

Online aanvragen via zuidplas.nl

Veel producten kan de gemeente leveren via zuidplas.nl. Denk hierbij aan het doorgeven van een verhuizing of het aanvragen van een uittreksel. De gemeente vraagt haar inwoners om hier zoveel mogelijk gebruik van te maken.

Telefonische bereikbaarheid

Voor de telefonische bereikbaarheid zijn er geen aangepaste openingstijden. De gemeente Zuidplas is bereikbaar op:

  • maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur via (0180) 330 300.

WhatsApp en chat

Via WhatsApp (06 51 96 46 99) kan je ook en bericht aan de gemeente sturen en via de chat staan wij u ook graag te woord. Voor actuele beschikbaarheid kijkt u op onze website.

Openingstijden en contact

Voor de actuele Openingstijden en contactinformatie kunt u altijd kijken op de pagina ‘Openingstijden en contact‘.