Gemeente Zuidplas gaat online in gesprek met inwoners

Zuidplas – Tijdens Omgevingsvisie online Toer heten de dorpswethouders u online welkom en vervolgens komen onder andere aan bod: Hoe kunnen we het fijne wonen en de leefomgeving in onze dorpen verder ontwikkelen, zodat onze gemeente een gezonde en veilige omgeving blijft? Wat willen wij op het gebied van wonen, werken, verkeer en onze gezondheid? De ideeën over kwaliteit en kansen die u meegeeft, worden meegenomen in het opstellen van de omgevingsvisie.

U kunt zich inschrijven via www.samenmakenwijzuidplas.nl

De online avonden beginnen om 19:30 uur en zijn op:

Moordrecht – maandag 22 juni
Moerkapelle – woensdagavond 24 juni
Nieuwerkerk aan den IJssel – maandagavond 29 juni
Zevenhuizen – dinsdagavond 30 juni 

De Aardgas vrij online Toer is op 2 en 6 juli. Deze avonden zijn een vervolg van de informatieavonden die in maart dit jaar zijn gehouden. Tijdens deze avonden wordt verteld wat er de afgelopen tijd is gebeurd. En gaat de gemeente met u in gesprek.

U kunt op 2 en 6 juli ‘live’ vragen stellen aan:

wethouder Jan Verbeek, programmamanager Fabienne Bosschieter, projectleider Selḉuk Akinci en Roel de Groot van het Duurzaam Bouwloket.

De avonden starten om 19.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk. U kunt dat doen via www.duurzaamzuidplas.nl/aardgasvrij. Daar vindt u ook meer informatie over de avonden.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl