Frans Klovert gekozen als lijsttrekker voor D66 Zuidplas

Zuidplas – De leden van D66 Zuidplas hebben Frans Klovert op 26 mei 2021 tijdens de (digitale) ledenvergadering unaniem gekozen tot lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.  Frans Klovert is nu fractievoorzitter en gemeenteraadslid van D66 Zuidplas.   

Tijdens een druk bezochte ledenvergadering werd Frans unaniem gekozen tot de lijsttrekker van D66 Zuidplas voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Deze verkiezingen worden gehouden op woensdag 16 maart 2022 voor de gemeenteraad in de gemeente Zuidplas.

D66 Zuidplas is verheugd met de aanwijzing van Frans tot lijsttrekker. Hij is een ervaren politicus, altijd goed zichtbaar met passie en drive en dat is na alle jaren dat hij actief is niet minder geworden.   Frans kreeg brede steun van de leden, wat een waardering is voor het verzette werk van de afgelopen raadsperiode.  

Frans geeft zelf aan “het klappen van de zweep te kennen en de belangen te zullen behartigen van zowel de inwoners als bedrijven van Zuidplas”.

Frans: “Onze fractie heeft de afgelopen 3 raadsperioden een reputatie opgebouwd als zijnde gedegen voorbereid, soms hard op de inhoud, maar altijd bereid tot het sluiten van compromissen. Daar sta ik voor en zo wil ik graag samen met het team de campagne in”.

Frans is woonachtig in Esse Hoog (Nieuwerkerk aan den IJssel) en woont samen met zijn vrouw en 2 kinderen.

D66 Zuidplas  is reeds gestart met de voorbereidingen van het verkiezingsprogramma en de samenstelling van de verkiezingslijst.  Over enige maanden stellen de leden van D66 de volledige kandidatenlijst vast voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.
D66 Zuidplas is een sociaal-liberale partij, die gelooft in gelijke kansen voor iedereen en hulp voor wie het nodig heeft. Mensen moeten zoveel mogelijk zelf keuzes kunnen maken.  Over hun eigen leven, maar ook –  met elkaar- hoe we samenleven. Laat iedereen vrij, maar niemand vallen.