Evenement Aardappeldemodag gaat dit jaar online

Prachtig en interessant voorbeeld van een fysiek evenement (Aardappeldemodag), dat nu  door Corona geen doorgang kan vinden, zoals voorheen. De organisatie biedt u een uniek en onafhankelijk ONLINE kennisplatform en ontmoetingsplaats op de Aardappeldemodag op 19 augustus. U kunt kiezen of u zich als bezoeker of als standhouder wilt registreren.

Bezoekers krijgen op 19 augustus gratis toegang tot de online bedrijvenmarkt waar u direct in contact kunt komen met standhouders, en gratis toegang tot kennissessies in de vorm van live of opgenomen webinars. Via de interactieve kaart begeeft u zich over het welbekende Aardappeldemodag terrein en klikt u simpelweg de elementen aan die u wilt bezoeken.

De eerste editie van het Jonge Boeren Programma tijdens Aardappeldemodag 2018 was meteen een groot succes. Twee jaar na deze speciaal voor jonge boeren georganiseerde bijeenkomst (onder de noemer ‘biertje-bitterbal-bedrijfsovername’), krijgt het programmaonderdeel een virtueel vervolg op de Aardappeldemodag,

Met sprekers als Professor Dr. Ir. Louise O. Fresco – Voorzitter Raad van Bestuur
Wageningen University & Research met het thema “Wat is de rol van de jonge boer in de aardappelsector? “Hoe ziet de toekomst van de landbouw en de aardappelsector in Nederland eruit? En Lobbyist LTO Iris Bouwers met het Thema “Als je echt iets wil bereiken in Europa moet je in Brussel zijn”. En het verhaal over haar visie op de rol van de jongere in de Nederlandse akkerbouw. Verder Europarlementariër VVD Jan Huitema met het thema “Wat is de rol van het Europarlement op de bedrijfsvoering van jonge boeren?” en nog vele andere sprekers.

De organisatie van de Aardappeldemodag Online laat zien dat een evenement ook anders kan en wel 100% passend in deze tijd en daarmee zijn ze een voorbeeld voor andere nog te organiseren evenementen.  Voor meer informatie zie link

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl