Een overzicht van vier jaar ‘Platform Groene Hart Werkt’

Regio –  een overzichtsbrochure van 2017-2020 met 63 pagina’s vol enthousiaste verhalen over interessante verbindingen die tot stand zijn gekomen en circulaire projecten die zijn (en nog steeds worden) ondersteund in het Groene Hart.

Op een mooie manier laat de overzichtsbrochure zien wat er de afgelopen vier jaren in de regio op het gebied van circulariteit is ontwikkeld en waaraan het Platform op welke manier dan ook een bijdrage heeft kunnen leveren.

Het regionale platform voor circulaire economische initiatieven hoopt met deze brochure aan te tonen dat de mogelijkheden eindeloos zijn op de weg naar een volledig circulaire economie in 2050, maar dat het vooral een kwestie is van verbinden, inspireren en faciliteren. Samen kom je altijd verder. Het platform ‘Groene Hart Werkt’ streeft ernaar om hun bijdrage aan dit doel de komende jaren onverminderd voort te zetten.

Bekijk hier de digitale versie van deze bladerbare brochure. Scroll op het gemak door de hele brochure of kies op de inhoudspagina jouw favoriete onderwerp. Klik erop en je komt direct op de gewenste plek.

Het team van Groene Hart Werkt! wenst u veel leesplezier, de teamleden zijn:
Yolanda Ledoux, Johan van Veen, Anne Margreet Hazekamp en Ingrid de Galan.

Door Louis Bekker