Dichtbij krijgt extra radiostudio in Zuidplas

Zuidplas – De Lokale Media Voorziening van de gemeente Zuidplas komt zijn woord na. Op zeer korte termijn zal er een extra radiostudio van Dichtbij het Nieuws worden geopend in Nieuwerkerk aan den IJssel.  

Studio in Zuidplas
In navolging op de wens vanuit B & W van Zuidplas en de zichtbaarheid van de Lokale Media Voorziening van de gemeente, krijgt de lokale omroep ‘Dichtbij’ op korte termijn een extra radiostudio in Nieuwerkerk. Deze studio komt op een prominente plek, dichtbij het gemeentehuis.

Het doel van deze extra studio is de flexibiliteit van de omroep. Burgemeester, wethouders en raadsleden schuiven in deze studio makkelijk aan om zo de actualiteit van de Lokale Media Voorziening te genereren.

Dichtbij
‘’Wij zijn enorm blij met deze nieuwe ontwikkeling, op deze manier bouwen we de Lokale Media Voorziening van de gemeente Zuidplas verder uit. We zijn dan ook trost op deze extra toevoeging en kijken uit naar het moment dat we de eerste wethouders en raadsleden kunnen ontvangen”, aldus de voorzitter van Dichtbij / Dichtbij het Nieuws

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl