2de Innovatiereis van Platform ‘Groene Hart Werkt!’ met thema Waterstof

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar organiseert Platform ‘Groene Hart Werkt!’ op 16 september 2020 wederom een innovatiereis. Deze keer met het thema ‘waterstof’.

Waterstof is als schone energiedrager enorm in opkomst. Het is naast emissievrij ook economisch steeds interessanter aan het worden. Je kunt het gebruiken voor uiteenlopende doeleinden, in de industrie, wagenparken en de logistieke sector maar ook in de gebouwde omgeving als schoon alternatief voor gas.

Waterstof vraagt wel om innovatief handelen, samenwerking en doorzettingsvermogen. Waar zijn ondernemers en beleidsmakers op het gebied van waterstof mee bezig? Hoe geven zij dit innovatief handelen vorm, met wie werken ze samen en waar lopen zij tegenaan? Antwoorden op deze vragen worden gegeven tijdens de tweede innovatiereis die Platform Groene Hart Werkt! in september organiseert. Ondernemers en beleidsmakers gaan dan gezamenlijk op pad langs een aantal innovatieve concepten op het gebied van waterstof in de regio.

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl