Nog even nagenieten van je zomer in Moordrecht

Moordrecht is natuurlijk het mediterraanse dorp aan de Hollandsche IJssel en dat laten ze jou meebeleven. De oude dorpskern is prachtig versierd met kleurrijke bloemen en waslijnen zoals je die ook tijdens je vakantie aan de Middellandse Zee tegen kwam. Weer even terug in de right mood maar dan gewoon in je eigen dorp.

De laatste twee zaterdagen van augustus en de eerste van september is het extra feestelijk. Op zaterdag 20 augustus zal wethouder Frans Klovert Mediterraans Moordrecht officieel openen en daarna gaat het los met een Mini Montmartre, een dag vol kunst, muziek en gezelligheid, waarop kunstschilders met hun ezel en canvas neerstrijken om kleine demonstraties te geven.

Hou je van meer temperament? Kom dan op zaterdag 27 augustus naar Teatro del Sol, wanneer de straten zich vullen met theaterspelers, dansers en muzikanten en je op een verborgen pleintje een potje kunt schaken. Of zwerf op zaterdag 3 september door de oude dorpskern, op zoek naar die ene schat die je tijdens de bric-à-brac bij deelnemende bewoners in de tuin of op de stoep kunt vinden.

Oh ja, vergeet je Franse wijntje niet op het Kerkplein. Genieten❤️.