Jeugdweek Moerkapelle 23-26 augustus 2021

Moerkapelle – De Jeugdweek, een initiatief van drie kerken uit Moerkapelle, vindt plaats tijdens de laatste week van de zomervakantie. Van maandag 23 tot en met donderdag 26 augustus vinden in en rond dorpshuis Op Moer allerlei activiteiten plaats, dit keer met als thema ‘Echt leven’.

Sport, spel en bezinning zijn vaste onderdelen van de Jeugdweek. Het ochtendprogramma, van 8.30 tot 12.15 uur, is bestemd voor alle kinderen van zes tot en met twaalf jaar. Op donderdag mogen de kinderen pannenkoeken blijven eten; dan eindigt het programma pas om 13.45 uur.

De ochtenden beginnen altijd met een bijbelvertelling waarna op maandag spelletjes gedaan worden op het dorpshuisplein, voor dinsdag staat een dorpsspel op het programma en op woensdag mogen de kinderen meedoen aan een zelfgekozen workshop. De Jeugdweek kent op donderdagochtend een ‘spetterend’ einde waarna in de middag nog een toneelstuk op het programma staat. Meer informatie op www.jeugdweek.org.

Voor jongeren vanaf twaalf jaar is er de Avondjeugdweek, dagelijks van 19.30 uur tot circa 22.00 uur. Alleen op donderdag begint de avond om 19.00 uur. Op het programma staan workshops, sportieve activiteiten en ook komt Joop Gotmers langs. Joop Gotmers komt iets vertellen over het thema ‘Echt leven’. Daarbij betrekt hij ook zijn eigen levensverhaal: Joop werd Europees kampioen kickboksen, maar raakte ook verstrikt in de criminele wereld en groeide uit tot drugsbaron. Totdat God in zijn leven kwam.

Meer informatie op Facebook en Instagram: @Avondjeugdweek Moerkapelle/ @Avondjeugdweek