Singer-songwriter Niels Geusenbroek bij Theaterbakkerheij in Gouda

Niels Geusenbroek

Gouda – Singer-songwriter Niels Geusebroek is zondag 14 juni met de nieuwe theatershow “Wat maakt een HIT en wanneer is het SHIT?” in de Goudse Theaterbakkerheij. In het sfeervolle Theatercafé is ruimte voor 30 VIP gasten. Geusebroek scoorde enorme hits met ‘Year Of Summer’ en het gevoelige ‘Take Your Time Girl’ en deed mee aan The Voice of Holland.  

Samen met Jan Tekstra (schrijver van liedjes van o.a. Marco Borsato en Maan: ´Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht´, ´Het Water´, ‘Ze Huilt Maar Ze Lacht’) en Alexander Broussard (speelt Billy Joel in de Nederlandse theaters) brengt Geusebroek een afwisselende show met beeld en geluid. Deze professionals spelen live muziek en gaan in gesprek over waarom het ene nummer een enorme hit wordt en het andere nummer flopt. Allen hebben hierin ervaring met eigen hits en nummers die voor andere bekende artiesten zijn geschreven. Een zeer boeiende reis.

De zaal van de Theaterbakkerheij is omgebouwd tot sfeervol Theatercafé waar ruimte is voor max 30 personen. Naast dat iedereen veilig op 1,5 meter van elkaar zit is er ook een goede luchtventilatie systeem in onze zaal

“We willen mensen echt weer een avondje uit bieden. Veilig, intiem en gezellig. Dat kan nu weer in de Theaterbakkerheij en daar zijn wij heel erg trots op,” aldus Ruud Bakker (eigenaar van de Theaterbakkerheij).

Mensen die liever vanuit huis meekijken kunnen hier een speciaal ticket voor kopen.  Tickets (live en online) voor de theatershow “Wat maakt een HIT en wanneer is het SHIT?” zijn nu te koop via de website: www.theaterbakkerheij.nl/tickets

Niels Geusenbroek

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl