Olympia presenteert Presentatiegids 2020/2021

v.l.n.r. Wilma Neefjes en Tessa Schwering (redactieleden; redactielid Ton Molenaar ontbreekt op de foto), Michel Heuvelman (directie Schoonmaakbedrijf Heuvelman en tevens bestuurslid bij Olympia), Robbert Dols (namens Mulder Mazda, keeper bij de selectie) en Robert Pepelnar (directie Schoonmaakbedrijf Heuvelman) Foto is gemaakt door Marie-Christine Reusken
Gouda – Zondagmiddag 27 september is de eerste presentatiegids van GC&FC Olympia door de redactie uitgereikt aan de na 14 jaar vertrekkende hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Heuvelman en de nieuwe hoofdsponsor Mulder-Mazda. Sponsoren zijn enorm belangrijk voor de voetbalclub. Na de contributie van de leden is het de belangrijkste bron van inkomsten.
Het is ook dankzij sponsoren dat één gratis presentatiegids per gezin de komende week thuis wordt bezorgd. De redactie: ”Een vereniging is en wordt gemaakt door haar leden. We proberen leden, vrijwilligers en zoveel mogelijk activiteiten een plekje te geven in een artikel of met een foto. Teamfoto’s zijn dit seizoen alleen gemaakt van jeugd tot 18 jaar vanwege corona. De rode draad in de gids van dit seizoen is de vrijwilliger. De ruim 400 vrijwilligers bij Olympia zijn het goud van de vereniging. Zonder hen en onze sponsoren zou het lidmaatschap van de vereniging, met twee of drie vaste sportmomenten per week en tal van andere activiteiten, ver over de 1000 euro per jaar kosten en daarmee voor vrijwel al onze leden onbetaalbaar zijn.”
Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl