Nieuwe thriller boek speelt af in Zuidplas en Gouda

Zuidplas/Gouda – Morgenavond wordt de thriller boek ‘Noodlot’ van Marlen Visser uit Gouda gelanceerd. De thriller van deze zomer, zoals uitgever Prometheus zegt, speelt af in Gouda en Zuidplas. De lancering zal morgen live via Facebook vanaf 19.30 uur starten. Wie het boek al heeft besteld kan live mee kijken via Facebook dat hun boeken worden gesigneerd door de auteur. 

Noodlot gaat over het fictief slaperige dorpje Vierschoten die op zijn kop staat  als de Postcodeloterij-hoofdprijs op zijn enige postcode valt. Journalist Evy Benders ziet er meteen een prachtig artikel in en ze besluit een paar dagen bij haar oom, een Vierschotenaar, te gaan logeren.Tijdens haar gesprekken met de winnaars en verliezers ontdekt ze al snel dat de verhoudingen binnen het dorp op scherp zijn komen te staan. Maar gaandeweg blijkt ook dat dat alles te maken heeft met een traumatische gebeurtenis die zich enkele jaren eerder in het dorp heeft afgespeeld en waarover nog steeds krampachtig wordt gezwegen. Manuel lijkt wel openlijk te willen spreken over wat er destijds met de veertienjarige Linsey is gebeurd, maar is de getuigenis van deze getroebleerde jongen betrouwbaar? En was de wereldvreemde Benjamin, die destijds is opgepakt, wel de werkelijke dader? Binnen enkele dagen sluiten de opeenvolgende gebeurtenissen zich als een net om Evy heen en lijkt er geen ontsnappen meer mogelijk.

Marlen Visser is auteur en schrijfcoach. Naast haar boeken Stem! (genomineerd voor de Schaduwprijs) en Meesterdeal, schreef zij de succesvolle Storytel Original luisterserie Latte Macchiato.

Klik hier om het boek te bestellen.

Klik hier om naar de Facebookpagina te gaan.