Groene Hart Ziekenhuis en IJsseland Ziekenhuis terug naar ‘normaal’

Capelle – De bezoekregelingen van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda en IJsseland Ziekenhuis in Capelle aan den Ijssel zijn weer terug naar normaal vanaf zaterdag 25 september. 
In de zorg moeten we altijd rekening houden met kwetsbare patiënten. Het coronavirus is nog niet weg en het blijft belangrijk om verspreiding van het virus te voorkomen.
Dit betekent dat bezoekers van IJsseland Ziekenhuis alle dagen weer welkom zijn tussen 15.00 – 19.30 uur. En daarnaast op zaterdag en zondag tussen 11.00 – 12.00 uur.
Een patiënt mag twee bezoekers tegelijk ontvangen.
Voor de afdelingen intensive care, hartbewaking, stroke unit, geboortecentrum, kinderafdeling en neurologie gelden andere bezoektijden deze vind je op de website www.ysl.nl.

Bij het Groene Hart Ziekenhuis mag dit weekend elke patiënt maximaal twee bezoekers per tijdsblok ontvangen. Voorheen was dit er maximaal één. Zijn er al twee bezoekers aanwezig? Dan vraagt het personeel je om een andere keer te komen. Houd hierbij rekening met de actuele bezoektijden (maandag t/m zondag tussen 14.00 – 16.00 uur en tussen 18.00 – 20.00 uur).

Kijk voor de overige maatregelen en meer informatie over een veilig bezoek aan ons ziekenhuis op www.ghz.nl/veiligbezoek.