Denk wil harten gaan veroveren in het Groene Hart

Gouda – Als het aan Farid Azarkan ligt, dan gaat de partij Denk een grote rol spelen in het Groene Hart. Azarkan, die uit Schoonhoven komt, denkt goed mee te kunnen doen in Gouda aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Azarkan, die ook drie jaar op het  Coornhert Gymnasium heeft gezeten denkt dat het Groene Hart ecologisch belangrijk is.

Geen eentonige wijken meer, maar wel wijken met  aandacht voor energievoorziening door het inzetten van zonnepanelen. Ik ben geen fan van windmolens vanwege de impact op het uitzicht, maar groene energie is wel belangrijk.’’ vertelt hij aan het AD Groene Hart. Tot nu toe kon men nog niet stemmen op Denk in Gouda, wat wel vreemd is aangezien veel inwoners wonen met een migratieafkomst. Denk heeft landelijk veel stemmers met een migratieachtergrond.

De kans dat Gouwenaars kunnen stemmen op Denk in de gemeenteraadsverkiezingen is groot zegt Azarkan. ”We willen van dertien gemeenten waar we de vorige keer hebben meegedaan, naar dertig groeien bij de volgende verkiezingen.