De Goudse Schouwburg maakt Gouwenaars blij met Piepschuim in je Voortuin

Gouda – De coronacrisis die al bijna een jaar duurt, heeft een flinke impact op ons dagelijks leven, of we nou alleen wonen, in de zorg werken of onze kinderen thuis les moeten geven. De Goudse Schouwburg kan zich daarom heel goed voorstellen dat er flink wat Gouwenaars zijn die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom komt het theater op zondagmiddag 28 februari met ‘Piepschuim in je Voortuin’, waarin verschillende mensen verrast worden met een miniconcert.

Met Piepschuim in je Voortuin doelt het theater uiteraard niet op tuinen vol kleine witte bolletjes, maar komt Theatergroep Piepschuim concerten van 10 á 15 minuten geven in verschillende voortuinen, onder balkons of op parkeerplaatsen. Aan jou wordt gevraagd iemand te nomineren die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Je buurvrouw die al sinds maart niet meer buitenkomt, een neef die mantelzorger is of een collega die al maanden zijn moeder niet meer kan bezoeken, iedereen kan wel iemand bedenken die een voortuinconcert dubbel en dwars verdient.

De enige voorwaarde die de schouwburg stelt is dat de concerten in Gouda plaats moeten vinden. Dus ken je iemand die je wilt verrassen en die in Gouda woont? Nomineer deze persoon dan uiterlijk vrijdag 19 februari voor Piepschuim in je Voortuin via www.goudseschouwburg.nl. De Voortuinconcerten vinden plaats op zondagmiddag 28 februari, uiteraard met inachtneming van de coronaregels.