Help Waddinxveense Channah aan een PTSS-hulphond

Waddinxveen – Er is een crowdfunding gestart voor de Waddinxveense Channah. De reden voor deze crowdfunding is om geld op te halen voor een PTSS-hulphond. Deze hulphond helpt meensen met moeilijke situaties in het leven. Zoals nachtmerries of angstaanvallen op straat (PTSS staat voor posttraumatische stresstoornis).

Dit geldt ook voor Channah. Zij is jarenlang geestelijk en lichamelijk misbruikt. Daarnaast is ze slachtoffer geworden van aanranding, heeft ze een auto-ongeluk gehad met als gevolg een whiplash en hersenschudding en is ze door een groep onbekenden in elkaar geslagen.

”En nu is ze op! Wachten kan nu niet meer. Haar opleiding en toekomst staan op het spel” schrijft haar moeder in een noodkreet.

Channah wacht inmiddels al 2,5 jaar op een PTSS-hulphond van Stichting de Click, maar dankzij corona zijn de normale donatiewegen afgesloten. ”Tevergeefs deed ik een beroep op de gemeente en de zorgverzekering. Vandaar nú deze roep om hulp van mij als moeder.  Er is nog minimaal €10.800 nodig voordat de stichting de hulphond met bijbehorende therapie voor Channah kan realiseren. Een PTSS-hulphond bied stabiliteit en veiligheid in situaties die door Channah als bedreigend worden ervaren. Met een PTSS-hulphond kan Channah weer leven zonder bang te zijn” schrijft moeder Odette.

De crowdfunding kan je vinden door hier te klikken.