Prachtig weer tijdens Oogstfeest 2022

Eindelijk was het zover: de 34ste editie van het Oogstfeest vond vandaag zaterdag 3 september 2022- plaats in Zevenhuizen.

Door corona heeft men het twee jaar moeten missen, en dus kon iedereen niet wachten om weer massaal naar het dorp te komen. Ook voor dit jaar werd er in en rond het dorpscentrum weer groots uitgepakt. Denk aan genoeg verschillende activiteiten (zoals een bar die 50 meter de lucht in ging), allerlei workshops en demonstraties, veel eten en drinken, en uiteraard een hoop livemuziek.
Om 14:00 uur werd er door burgemeester Han Weber met alle bezoekers geproost op deze mooie middag. Hij zei o.a.: “Fijn dat we vandaag weer met z’n allen kunnen feesten.”
Daarnaast zegt hij tegen Dichtbij het Nieuws dat ze nu al druk bezig zijn voor het volgende Oogstfeest: “We weten natuurlijk niet hoe we er volgend jaar bij staan, maar we hopen wel dat we in 2023 gewoon weer iets kunnen organiseren.”
Na dit moment ging het feest gewoon weer verder met een hoop gezelligheid, een hoop gefeest en een hoop drank. Laat op de avond sloot een vuurwerkshow het Oogstfeest af.

Wil je naderhand nog even nagenieten van het spektakel, of wil je op de hoogte blijven van wat er volgend jaar gaat gebeuren? Ga dan naar de website van het Oogstfeest: oogstfeestzevenhuizen.nl.