Zonnebloem Koffietest gestart

Nieuwerkerk / Moordrecht – De afdeling Nieuwerkerk en de afdeling Moordrecht organiseren samen we weer de Zonnebloem Koffietest. De bedoeling is dat een vrijwilliger van hen met zijn of haar gast(en) op een terrasje neerstrijkt en daar een lekkere koffie, cappuchino, latte, thee, o.i.d. drinkt.

Omdat we er een soort van wedstrijdje van maken waar je het lekkerste produkt krijgt, waar de bediening top is en waar de locatie ook wat toevoegt, vragen we de deelnemers aan deze activiteit het geheel van een cijfer te voorzien, van 1 t/m 5.

Waar? Een beetje in de directe nabijheid. Laten we zeggen Zuidplas, Nesselande, Capelle aan den IJssel, Waddinxveen en Gouda? Maar het is helemaal niet erg als je in Bleiswijk uitkomt. Tenslotte kwam daar de winnaar van vorig jaar vandaan. De vrijwilliger had een mooie dag uitgekozen, met een boottochtje over de Rotte en dan op een terras aan de Rotte.

Een andere tip komt uit Moordrecht, waar de gasten de koffie bij ‘Meer Genieten” in 2020 het beste beoordeelden.

De vraag is dan ook, komt er een nieuwe winnaar uit de bus? We zullen het in september weten. Want de periode voor de koffietest loopt van 1 juli tot en met 31 augustus.