Volwassen inwoners van Zuidplas voor 72% volledig gevaccineerd

Voor het eerst sinds de start van de vaccinatiecampagne heeft het RIVM gedetailleerde vaccinatiecijfers per gemeente vrijgegeven. In Zuidplas heeft 82 procent van de volwassenen één prik gehad en 72 procent is volledig gevaccineerd.

Van de twaalf- tot zeventienjarigen is in Zuidplas 55 procent deels gevaccineerd en 41 procent volledig.

Van alle twaalf-plussers ligt de vaccinatiegraad daarmee op 80 procent voor één prik en 69 procent op twee prikken.

Gouda
In Gouda heeft 79 procent van de volwassenen één prik gehad en 70 procent is volledig gevaccineerd.

Van de twaalf- tot zeventienjarigen is in Gouda 49 procent deels gevaccineerd en 38 procent volledig. Van alle twaalf-plussers ligt de vaccinatiegraad daarmee op 77 procent voor één prik en 67 procent op twee prikken.

Waddinxveen
In Waddinxveen heeft 80 procent van de volwassenen één prik gehad en 70 procent is volledig gevaccineerd. Van de twaalf- tot zeventienjarigen is in Waddinxveen 50 procent deels gevaccineerd en 38 procent volledig. Van alle twaalf-plussers ligt de vaccinatiegraad daarmee op 78 procent voor één prik en 68 procent op twee prikken.

Zuidplas
In Zuidplas heeft 82 procent van de volwassenen één prik gehad en 72 procent is volledig gevaccineerd. Van de twaalf- tot zeventienjarigen is in Zuidplas 55 procent deels gevaccineerd en 41 procent volledig. Van alle twaalf-plussers ligt de vaccinatiegraad daarmee op 80 procent voor één prik en 69 procent op twee prikken.

Bodegraven-Reeuwijk
In Bodegraven-Reeuwijk heeft 82 procent van de volwassenen één prik gehad en 70 procent is volledig gevaccineerd. Van de twaalf- tot zeventienjarigen is in Bodegraven-Reeuwijk 55 procent deels gevaccineerd en 41 procent volledig. Van alle twaalf-plussers ligt de vaccinatiegraad daarmee op 80 procent voor één prik en 68 procent op twee prikken.