Sepideh Pouwels stopt met haar werkzaamheden als raadslid

Zuidplas – Sinds 2002 is Sepideh Pouwels al actief in de politiek. Pouwels zat ruim 18 jaar bij de VVD in Zuidplas en vertrok vorig jaar april naar GroenLinks/PvdA. Vandaag heeft zij in een brief laten weten te stoppen met haar raadslidschap.

”Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen sta ik op plek 3 op de kandidatenlijst. De afgelopen 3 jaar heb ik geleerd dat je gezondheid het allerbelangrijkst is. Nu luister ik veel meer naar mijn gedachten, lijf en gezin en kies ervoor om me niet weer voor een periode van 4 jaar te committeren aan raadswerk voor GroenLinks. Soms loopt het leven opeens anders dan je zou willen of dan je had verwacht.”

Afscheid nemen van de lokale politiek valt Pouwels erg zwaar. ”Neem ook van mij aan dat ik voor deze beslissing niet over 1 nacht ijs ben gegaan en ik zeg dit nu omdat er misschien mensen zijn die voor mij als persoon wilden stemmen en ik hen niet als raadslid ga vertegenwoordigen. Ik bedank alle inwoners van Zuidplas voor hun openheid, inspiratie en vriendelijkheid. Zonder jullie aanmoediging en betrokkenheid had ik dit geweldige raadswerk niet kunnen en willen doen.