Online themabijeenkomst Peutermanieren

Zuidplas – CJG Zuidplas organiseert de online bijeenkomst Peutermanieren. Deze online bijeenkomst wordt gegeven op woensdag 16 maart 2022 en is bedoeld voor ouders met een peuter tussen de 1,5 en 4 jaar.

Vanaf 1,5 jaar zitten kinderen in de peuterfase. Dit is het moment dat een kind de wereld gaat verkennen. Niet alleen de wereld, maar ook zijn eigen willetje. ‘Nee’ wordt een favoriet woord. Deze peuterfase is voor ouders niet altijd even gemakkelijk.

Tijdens de bijeenkomst krijgen ouders informatie over de ontwikkeling van een eigen wil bij hun peuter. Ook krijgen ouders tips over hoe zij op het peutergedrag kunt reageren.

Er worden een aantal situaties besproken die men in de opvoeding tegenkomt. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: ondernemend gedrag van je peuter, slapen of niet willen slapen, eten en driftbuien. Echter, ook door ouders zelf aangedragen onderwerpen zijn van harte welkom!

De bijeenkomst is op woensdag 16 maart 2022 van 19.30 tot 21.30 uur via Zoom en kost € 5,00 p.p. ( ouderparen krijgen 10% korting)

Aanmelden kan via: www.cjgcursus.nl