Nieuwe radioprogramma Joshua’s Jukebox op DichtbijFM

Zuidplas – DichtbijFM is een nieuwe show rijker. Vanaf woensdag 5 januari start Joshua van Meuwen zijn middagprogramma Joshua’s Jukebox.

In Joshua’s Jukebox hoor je het laatste nieuws, de lekkerste hits van toen en nu, ondergewaardeerde pareltjes uit de alternative- en indiewereld én nieuw talent die je zeker moet horen. Dit met als doel om samen met jou de week doormidden te hakken. Dus of je nou druk bezig bent met werk, of je zit tot aan je nek in opdrachten voor school: iedere woensdagmiddag tussen 15:00 en 17:00 is het tijd om even op adem te komen.

Voor Joshua is vrije tijd een mythe. Hij studeert op het HBO in Rotterdam, werkt in de zorg, schrijft artikelen én maakt podcasts. Maar als hij daar niet mee bezig is, dan is hij te vinden in onze radiostudio om speciaal voor jou de lekkerste bekende en onbekende muziek te draaien. Iedere woensdagmiddag met al je verhalen, vragen en verzoekjes bij hem terecht tijdens Joshua’s Jukebox.

Iedere woensdagmiddag kan je tussen 15.00 en 17.00 uur met al je verhalen, vragen en verzoekjes bij hem terecht tijdens Joshua’s Jukebox.

(oh en volg hem zeker op Instagram: @joshuapuntcom, vind ‘ie leuk)