Let op: Cyclus wijst op mogelijke vertraging afvalinzameling door het winterweer

Zuidplas – Afhankelijk van de weersomstandigheden is het mogelijk dat in diverse wijken of straten bepaalde afvalstromen komende week niet door Cyclus opgehaald worden.

Cyclus spant zich in om de inzameling volgens schema te laten verlopen. Echter vanwege het borgen van de veiligheid zou het kunnen zijn dat zij niet alle routes zal kunnen rijden. Is het afval binnen 24 uur niet opgehaald? Dan verzoekt Cyclus u uw aangeboden afval binnen te halen. In dit geval verschuift de inzameling van deze afvalstroom naar de eerstvolgende inzamel dag voor uw adres.

Tip: GFT+E kan vastvriezen in uw minicontainer, het advies van Cyclus is dan ook om de minicontainer voor GFT+E niet aan te bieden. Cyclus vraagt uw begrip en spant zich in om eventueel ongemak tot een minimum te beperken.

Afvalbrengstations:
De weersomstandigheden hebben ook effect op de afvalbrengstations. Op maandagochtend 8 februari 2021 zijn de afvalbrengstations in de volgende gemeenten gesloten: Bergambacht, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda en Krimpen aan den IJssel.

Houd voor de laatste ontwikkelingen de website van Cyclus en/of social media kanalen in de gaten. Raadpleeg de digitale afvalkalender of download de Cyclus-app voor meer informatie over de inzameling van het huishoudelijk afval.

Gebruik van de Cyclus-app: Log in met uw postcode en huisnummer.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met de Klantenservice van Cyclus per e-mail: info@cyclusnv.nl of telefonisch: 0182-547500 (op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur).