Home NIEUWS Nieuwerkerk De nieuwe BRAinS brochure komt eraan

De nieuwe BRAinS brochure komt eraan

Zuidplas – Wie kent het niet! De naam BRAinS is niet meer weg te denken in Zuidplas. Elk schooljaar komen er twee brochures uit (in het najaar en voorjaar) met activiteiten op het gebied van sport, kunst, cultuur en welzijn voor alle leerlingen t/m 16 jaar.

Normaal wordt de nieuwe BRAinS brochure op iedere eerste vrijdag na de zomervakantie en kerstvakantie uitgedeeld op alle basisscholen in de Gemeente Zuidplas. Dit seizoen hebben ze helaas een kleine vertraging opgelopen door de corona-maatregelen en is er eerst gewacht op de persconferentie van 14 januari jl. Deze gaf groen licht. En dus…..zijn ze blij te kunnen melden dat op de eerste vrijdag van februari hun nieuwe brochure uitkomt.

De brochure staat boordevol leerzame, sportieve en creatieve activiteiten die zullen plaatsvinden van begin maart tot eind juni. Enkele nieuwe activiteiten zijn Rollerdisco, Ontdek je instrument, Kabouters in beweging, Jeugdbrandweer en Word de nieuwe ‘Picasso’!

Leerlingen die in Zuidplas wonen of op school zitten kunnen zich vanaf vrijdag 4 februari tot uiterlijk maandag 21 februari opgeven. Op 4 februari verschijnt het nieuwe BRAinS seizoen in de agenda op we website van Stichting ZO! kun je jezelf opgeven!