Budgetmaatjes in Zuidplas gezocht

Woon jij in Zuidplas en heb jij hulp nodig bij het op orde krijgen en houden van jouw financiƫn? Dan kunnen wij je helpen! Vanuit de dienst Geldzaken van Stichting ZO! zijn er budgetmaatjes (geschoolde vrijwilligers) die bij jou thuis ondersteuning bieden.

Zo assisteren zij bijvoorbeeld bij het op orde brengen van een administratie, het inzichtelijk maken van inkomsten en uitgaven of het in kaart brengen van eventuele schulden.

Door het grote aantal hulpvragen zijn wij blijvend op zoek naar vrijwilligers die zich als budgetmaatje willen inzetten. Geeft het jou energie om mensen met financiƫle problemen te helpen, zodat ze weer in staat zijn zelf hun financiƫle huishouding op orde te houden? Wil jij meer leren over gespreksvoering, over instanties en regelgeving rond genoemde problematiek en vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Meld je dan aan!

Na het volgen van de gratis training ā€˜Budgetmaatjesā€™ kun je ingezet worden als vrijwilliger bij Stichting ZO!

Vragen stellen en/of aanmelden kan via Anita Markus, Preventiemedewerker Geldzaken, Ā Tel. 06 18340923 of per E-mail: a.markus@stzo.nl