SAZ Repair Café ook weer in Moordrecht

Moordrecht – Op maandag 26 juli start het SAZ Repair Café ook weer in Wijkservicecentrum de Kroon in Moordrecht. U bent daar elke 2e en 4e maandag van de maand tussen 9:30 en 12:00 welkom. Neem een kapot huishoudelijk apparaat, ventilator, gereedschap, klok, muziekinstallatie etc. mee. Grote kans dat u met een gerepareerd artikel weer naar huis gaat.

Na de (her)start in Swanla en Dianthus gaat het Repair Café ook weer aan de slag in Moordrecht. Van de vertrouwde grote zaal verhuist het Repair Café naar de huiskamer van Wijkservicecentrum de Kroon. Persoonlijk begeleider Sheila Kaptein van Gemiva geeft aan dat voorzichtigheid voor hun cliënten en andere bewoners en gebruikers van het gebouw nog geboden is: “We hebben het Repair Café gemist, door maximaal 2 reparateurs en 2 bezoekers tegelijk te ontvangen is het toch weer mogelijk”.

Het Repair Café is iedere 2e en 4e maandagochtend van de maand open in de Kroon. We verzoeken u alleen te komen en bij binnenkomst een mondkapje te dragen. Wilt u van tevoren thuis naar het toilet gaan? Vanzelfsprekend houden we 1,5 meter afstand en werken we volgens RIVM-richtlijnen.

Het SAZ Repair Café doet geen reparaties aan grote apparaten, fietsen en mobiele telefoons. Vanzelfsprekend kunt u ook langskomen in Nieuwerkerk; 1e en 3e vrijdag van de maand 9:30-12:00 in Dianthus aan de Mezendaal of in Zevenhuizen; 1e en 3e woensdag van de maand 9:30-12:00. Let op: vanwege de zomersluiting is er op 21 juli geen Repair Café in Swanla!