Jaarmarkt Moordrecht 2022

Moordrecht – Zaterdag 18 juni was er weer een Jaarmarkt in het centrum van Moordrecht. De jaarmarkt vond plaats op de Kerklaan, Kerkplein en Tuin van bier en had ontzetten mooi weer, waarbij de hele dag de zon aanwezig was. Een deel was ingericht als rommelmarkt, maar er waren ook genoeg nieuwe goederen te koop.

Er waren ongeveer 100 kramen en al vroeg liepen er mensen over de markt heen. Er waren ook veel stichtingen vertegenwoordigd o.a. de zonnebloem en de moordrechtse schaakvereniging. En aan de kinderen was ook gedacht, ze konden touwtje trekken altijd prijs met leuke prijzen. Ook liep er speciaal kinderentertainment rond namelijk Spiderman & Brandweerman Sam ( ook de volwassen vonden dit leuk!). En natuurlijk was ook de inwendige mens niet vergeten en kwamen we zelfs een o.a. oliebollen, loempia’s en Molukse hapjes tegen. Maar wat met hoge temperaturen zeker niet mocht ontbrekend was de de IJs kraam!

Tot slot waren er nog verschillende activiteiten waaronder livemuziek van de K.N.D.A maar ook de Dames Koor Eigenwijs en het Shanty Koor de Moordtzangers gaven een optreden. De organisatie had groots uitgepakt in deze eerste jaarmarkt sinds 2 jaar.

De organisatie was in handen van stichting Zonnig Moordrecht.

Een uitgebreidere fotocollectie staat op onze facebookpagina: Facebook – fotocollectie