De Zonnebloem (afdeling Moordrecht) zoekt vrijwilligers

Moordrecht – De gehouden jaarmarkt in het centrum van Moordrecht op 18 juni jl. was “zonovergoten”. De plaatselijke afdeling van de “Zonnebloem” stond met een kraam op de markt en enthousiaste vrijwilligers vertelden de belangstellende voorbijgangers dat het bij de “Zonnebloem” om mensen draait. Een groep vrijwilligers  zet zich in  voor mensen met een lichamelijke beperking, die hierdoor vaak in een sociaal isolement raken.

Ook werden er loten verkocht, waarvan de opbrengst volledig naar de “Zonnebloem” gaat en daardoor het vrijwilligerswerk in het hele land mogelijk maakt. Naast de kraam stond ter bezichtiging de “Zonnebloemauto” geparkeerd. Onafhankelijk en zelfstandig op pad met de “Zonnebloemauto” waar en wanneer je maar wilt. Met een familielid of kennis achter het stuur of een vrijwilliger van de “Zonnebloem”.

Om het prachtige werk in ons nog steeds groeiende afdeling voort te blijven zetten , zoeken wij gemotiveerde vrijwilligers m/v. Neem eens een kijkje op onze website of bel voor inlichtingen naar de secretaris  06 42154769.