5de editie Trekkertrekkie Moerkapelle

Moerkapelle – Op zaterdag 4 juni 2022 was het na 2 jaar weer zover en vond de 5de editie van Trekkertrekkie Moerkapelle plaats. Er was een mooi programma samengesteld wat van 9:00 tot 21:00 duurde waarbij er veel spektakel was op de baan. Zo kwamen er diverse standaard klassen, hobby sport klassen, pick-up’s, standaard trucks, de dames klasse en de bedrijven klasse aan de start. Daarnaast nog een paar eigen klassen, zoals de Hypropullers Competitie en de VTN Super sports competitie. Er is de gehele dag een verscheidenheid van sport en super sport trekkers en trucks op de baan.

Ook was er aandacht voor een goed doel, dit keer het doelfonds “levend geneesmiddel” van het LUMC ziekenhuis in Leiden. Dichtbij de organisatie komen zeldzame soorten van kanker voor. Het LUMC onderzoekt en werkt aan veelbelovende nieuwe behandelmethode voor een nieuw soort geneesmiddel om de strijd aan te gaan met kwaadaardige cellen en infecties. Bij de uitgang stond een melkbus voor donaties. Daarnaast werd er ook een bijrijders plek in een van de trucks om ter beschikking gesteld, hiermee werd 250 euro opgehaald. Daarnaast verkocht een van de presentators zijn zonnebril voor 20 euro.

Voor de kinderen waren er veel diverse leuke activiteiten waaronder een kinder-trekkertrek, waarbij ze zelf op een kleine tractor mochten rijden met daarachter een kleine sleepwagen. Maar ook waren er kleine kraantjes om zand te scheppen, er stonden springkussen en een stormbaan, er was ook speelzand en een draaimolen aanwezig.

De horeca deed goede zaken waarbij zelfs een deel van het aanbod uitverkocht was geraakt. Na de wedstrijden kon men nog tot 22 uur blijven om nog een drankje te nemen en na te praten over de dag. Op naar volgend jaar, maar eerst nog even genieten van onze   aftermovie: https://www.instagram.com/tv/Cea37jsAV52/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Een uitgebreide fotocollectie is te vinden op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.734862241298801&type=3