Start kaartverkoop bij Goudse Schouwburg

Gouda – Nederland komt geleidelijk uit de lockdown en daarom start bij de Goudse Schouwburg op 19 juni om 11.00 de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen! Het is nog wel afwachten hoe het er vanaf september uitziet: Zijn er nog 1,5 meter maatregelen van kracht, of mogen de artiesten weer een volle bak begroeten? De Goudse Schouwburg kiest dit jaar daarom voor een flexibel kaartverkoopsysteem.

In eerste instantie wordt er op 1,5 meter capaciteit verkocht en zodra er groen licht komt vanuit de overheid wordt er opgeschaald en komen er extra tickets beschikbaar. Dit jaar kan iedereen direct kaarten reserveren via de website of telefonisch. Er zal geen loting zijn. Kaarten worden ongeplaceerd verkocht en zodra definitief bekend is of bij een voorstelling wel/geen 1,5 meter maatregelen gelden, wijst de schouwburg zitplaatsen toe. De beste plaatsen gaan naar de mensen die het eerst geboekt hebben.

Het afgelopen jaar is er veel verplaatst en geannuleerd in de theaterwereld. Dankzij het flexibele verkoopsysteem wordt dit risico tot een minimum beperkt.

Het programma Op 19 juni gaan nog niet alle voorstellingen van theaterseizoen 2021-2022 in de verkoop, maar wel het programma t/m december en een aantal grote namen die begin volgend jaar te zien zijn. Hoewel er veel voorstellingen zijn doorgeplaatst uit het afgelopen seizoen, is het programma divers als vanouds. Met bekende cabaretiers zoals Roué Verveer, Sanne Wallis de Vries, Dolf Jansen en Sjaak Bral. Met een aantal meerdaagse producties, waaronder Titanic de musical en Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht van de Theateralliantie. En er staat met Liften 2 ook een landelijke première op het programma!

Op 16 juni worden alle voorstellingen die in de verkoop gaan alvast gepubliceerd op de website.