Open dag unieke HBO ict-opleiding

Gouda – Op woensdag 15 juni 2022 verzorgt ICT Praktijk Academie een Open Dag voor nieuwe studenten. De locatie is gebouw “Mirakel Theater,” Nieuwe Gouwe Westzijde 2, Gouda, waarin de ICT Praktijk Academie is gevestigd.

De ICT Praktijk Academie biedt een hbo-bachelor opleiding Informatica. Maar wel een opleiding voor aanpakkers, voor studenten die het liefst in de praktijk leren, of in elk geval meteen in praktijk willen brengen wat ze leren. Je onthoudt immers beter als je het ook meteen in praktijk kan brengen.

Niet alleen studenten zijn blij met deze vorm van studeren, ook it-bedrijven verwelkomen de studenten met open armen. En vooral dit laatste is hét unieke punt van ICT Praktijk Academie. Wie zich als student aanmeldt, wordt zorgvuldig gematcht met een leerbedrijf. Je solliciteert zelf, maar de school geeft je alle tips en soms een 1-op-1 training om je sollicitatie succesvol te doen. Daarbij weten de leerbedrijven dat er geen studenten bij hen op gesprek komen die niet bij hen passen.

De studie is een erkende hbo-opleiding, waarbij de student één dag per week naar school gaat. De inhoud van de studie wordt aangeboden door NCOI, de leslocatie kan de student zelf kiezen. ICT Praktijk Academie zorgt voor hulp bij inschrijving, bij het zoeken van een passende werkgever in het werkveld waar de student aan de slag wil. De studiebegeleiding is een ander aspect waarom de school door de huidige studenten wordt gewaardeerd.

Op woensdag 15 juni zijn potentiële studenten van harte welkom bij ICT Praktijk Academie aan de Nieuwe Gouwe Westzijde 2. Er zijn drie bijeenkomsten en wel om 15.30, 17.00 of 19.00 uur. In een uur tijd word je bijgepraat over de studie-inhoud en de wijze waarop ICT Praktijkacademie werkt. Uiteraard is er volop ruimte om je vragen te stellen. Voor meer informatie en aanmelden kijk je op ictpraktijkacademie.nl